Looking For Anything Specific?

Ne Demek Cendere - Su cenderesi / Cendere kelimesinin ne demek olduğunu merak ediyorsanız ve kökeninin nereden geldiğini detayları ile derledik.

Ne Demek Cendere - Su cenderesi / Cendere kelimesinin ne demek olduğunu merak ediyorsanız ve kökeninin nereden geldiğini detayları ile derledik.. Endüstrinin hemen hemen bütün kollarında pek çok kullanılmakta. Cendere kelime anlamı, cendere nedir sorusunun cevabı, cendere ne demek, cendere anlamı, cendere sözlük anlamı, cevap : Türk dil kurumu sözlüğünde cendere kelimesi ne anlama gelmektedir? Bir şeyi sıkmak, ezmek gibi işlerde kullanılan mekanizma, pres. Cendere adıyaman'da bulunan tarihi bir köprünün ismidir.

Annelerin, evlenmeyen çocuklarına uyguladıkları manevi baskı ve sıkıştırmaya cendere denir. Fen bilimleri terimi olarak cendere: Cendere paskal prensibinden yararlanılarak ağır yükleri. Ben'imin püsküllü belası ben'imin günah keçisi ben! Cendere nedir, ne demek, nasıl yazılır ve okunur merak ediyorsanız tdk sözlük kelime anlamı ve eş anlamlısı nedemekla.com'da!

Nemrut Yolları Taştan
Nemrut Yolları Taştan from 4.bp.blogspot.com
Türk dil kurumu sözlüğünde cendere kelimesi ne anlama gelmektedir? Sıvıların, (pascal prensibinden) uygulanan yüksek basınçları her doğrultuda ve aynen iletmelerinden yararlanılarak yapılan alet. Ağır yükleri kaldırmak için kullanılır. Cendere kelime anlamı, cendere nedir sorusunun cevabı, cendere ne demek, cendere anlamı, cendere sözlük anlamı, cevap : Farsça candare جندره z baskı mengenesi, pres sözcüğünden alıntıdır. Cendere kelimesinin ne demek olduğunu, cendere sözcüğünün anlamını ve cendere kelimesinin tercümesini sitemizden öğrenebilirsiniz. Cendere ne demek, tdk sözlük anlamı nedir, cendere ad bir şeyi ezmek, sıkmak gibi işlerde kullanılan araç. Peki cendere kelimesinin kökeni ne, cendere kelimesinin kaç anlamı var?

Cendere kelimesi türkçe'de baskı mengenesi, pres anlamına gelir.

Cendere kelime anlamı güncel türkçe sözlük sözlüklerinde, türkiye türkçesi ağızları sözlüğü sözlüklerinde, tiyatro terimleri sözlüğü sözlüklerinde, vikipedi sözlüklerinde. Endüstrinin hemen hemen bütün kollarında pek çok kullanılmakta. Osmanlica sözlüge göre cendere nedir anlami. Ağır yükleri kaldırmak için kullanılır. Ne demek? ve nedir? gibi sorularınıza cevaplar bulabilir ve kelime anlamlarını öğrenebilir, atasözleri, deyimler ve türetilmiş. Cendere nedir, cendere ne demek, tdk sözlük anlamı ve cümle içinde kullanımı, bir şeyi sıkmak, ezmek gibi işlerde kullanılan düzenek, pres. .cendere anlamı, cendere açıklaması, cendere ile ilgili bilgi, cendere kelimesinin anlamı,cendere zıt anlamısı cendere kelimesinin i̇ngilizce türkçe çevirisi ve tercümesi, cendere sözcüğü ne anlama. Baskı anlamına gelen cendereyi daha kapsamlı açıklayalım. Cendere, basınç yolu ile cisimleri sıkıştırmaya ya da cisimlerin üzerinde damgalar vurmaya yarayan âlet ve makinelere verilen genel ad'dır. Cendere kelimesi baş harfi c son harfi e olan bir kelime.başında c sonunda e olan kelimenin birinci harfi c , ikinci harfi e , üçüncü harfi n , dördüncü harfi d , beşinci harfi. Cendere köprüsü, roma köprüsü veya septimius severus köprüsü olarak da bilinir. Cendere nedir, ne demek, nasıl yazılır ve okunur merak ediyorsanız tdk sözlük kelime anlamı ve eş anlamlısı nedemekla.com'da! Yukarıda da bahsedildiği gibi, kurtlar vadisi'nde cendere müziğini duyanlar cendere ne demek diye.

Cendere kelimesi baş harfi c son harfi e olan bir kelime.başında c sonunda e olan kelimenin birinci harfi c , ikinci harfi e , üçüncü harfi n , dördüncü harfi d , beşinci harfi. Ne demek? ve nedir? gibi sorularınıza cevaplar bulabilir ve kelime anlamlarını öğrenebilir, atasözleri, deyimler ve türetilmiş. Cendere, basınç yolu ile cisimleri sıkıştırmaya ya da cisimlerin üzerinde damgalar vurmaya yarayan âlet ve makinelere verilen genel ad'dır. Cendere ne demek, tdk sözlük anlamı nedir, cendere ad bir şeyi ezmek, sıkmak gibi işlerde kullanılan araç. Cendere nedir, cendere ne demek, tdk sözlük anlamı ve cümle içinde kullanımı, bir şeyi sıkmak, ezmek gibi işlerde kullanılan düzenek, pres.

Prof. Dr. Ağırman: "Ömrünün son namazını camide cemaatle ...
Prof. Dr. Ağırman: "Ömrünün son namazını camide cemaatle ... from cdn.yeniakit.com.tr
Cendere teriminin türkçe türkçe sözlükte anlamı. Cendere, basınç yolu ile cisimleri sıkıştırmaya ya da cisimlerin üzerinde damgalar vurmaya yarayan âlet ve makinelere verilen genel ad'dır. Dört yanından demir bir cendere gibi sıkardı. Bu sayfada cendere nedir cendere ne demek cendere ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca cendere anlamı tanımı açılımı cendere hakkında bilgiler resimleri cendere sözleri yazıları. Sıkı ve dar yer yun. Cendere tdk sözlük anlamı nedir. Annelerin, evlenmeyen çocuklarına uyguladıkları manevi baskı ve sıkıştırmaya cendere denir. Cendere kelimesi anlamı 454 defa okunmuştur.

Cendere için 2 adet anlam bulundu.

Son dönemde karşımıza sıkça çıkan pandemi ne anlama geliyor? Bir şeyi sıkmak, ezmek gibi işlerde kullanılan mekanizma, pres. Cendere için 2 adet anlam bulundu. Cendere terimi mz tarafından 08.02.2006 tarihinde eklendi. Cendere paskal prensibinden yararlanılarak ağır yükleri. Cendere köprüsü, roma köprüsü veya septimius severus köprüsü olarak da bilinir. Cendere kelimesinin ne demek olduğunu, cendere sözcüğünün anlamını ve cendere kelimesinin tercümesini sitemizden öğrenebilirsiniz. Sıvıların, (pascal prensibinden) uygulanan yüksek basınçları her doğrultuda ve aynen iletmelerinden yararlanılarak yapılan alet. Türk dil kurumu sözlüğünde cendere kelimesi ne anlama gelmektedir? Bir şeyi sıkmak, ezmek gibi işlerde kullanılan mekanizma, pres. Cendere kelime anlamı güncel türkçe sözlük sözlüklerinde, türkiye türkçesi ağızları sözlüğü sözlüklerinde, tiyatro terimleri sözlüğü sözlüklerinde, vikipedi sözlüklerinde. Çamaşır ütülemeye mahsus iki ağaç üstüvâneden ibaret alet cendereye koymak; Cendere adıyaman'da bulunan tarihi bir köprünün ismidir.

Cendere terimi mz tarafından 08.02.2006 tarihinde eklendi. Cendere, basınç yolu ile cisimleri sıkıştırmaya ya da cisimlerin üzerinde damgalar vurmaya yarayan âlet ve makinelere verilen genel ad'dır. Yukarıda da bahsedildiği gibi, kurtlar vadisi'nde cendere müziğini duyanlar cendere ne demek diye. Son dönemde karşımıza sıkça çıkan pandemi ne anlama geliyor? Ağır yükleri kaldırmak için kullanılır.

ÇANDARLI / DİKİLİ-İZMİR ~ Bugün Ne Pişirsem...
ÇANDARLI / DİKİLİ-İZMİR ~ Bugün Ne Pişirsem... from 1.bp.blogspot.com
Sizde içinde cendere kelimesi geçen bir şeyler paylaşın ! Cendere için 2 adet anlam bulundu. Cendere teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamı. Cendere kelime anlamı, cendere nedir sorusunun cevabı, cendere ne demek, cendere anlamı, cendere sözlük anlamı, cevap : Cendere kelimesinin ne demek olduğunu merak ediyorsanız ve kökeninin nereden geldiğini detayları ile derledik. Ağır yükleri kaldırmak için kullanılır. Endüstrinin hemen hemen bütün kollarında pek çok kullanılmakta. Peki cendere kelimesinin kökeni ne, cendere kelimesinin kaç anlamı var?

Ben'imin püsküllü belası ben'imin günah keçisi ben!

Cendere, basınç yolu ile cisimleri sıkıştırmaya ya da cisimlerin üzerinde damgalar vurmaya yarayan âlet ve makinelere verilen genel ad'dır. Cendere ne demek, tdk sözlük anlamı nedir, cendere ad bir şeyi ezmek, sıkmak gibi işlerde kullanılan araç. Farsça candare جندره z baskı mengenesi, pres sözcüğünden alıntıdır. Cendere tdk sözlük anlamı nedir. Cendere ne demek, ne anlama gelmektedir? Cendere nedir, ne demek, nasıl yazılır ve okunur merak ediyorsanız tdk sözlük kelime anlamı ve eş anlamlısı nedemekla.com'da! Ciltçilikte ve başka sanatlarda baskı ve perdah makinesi. Sizde içinde cendere kelimesi geçen bir şeyler paylaşın ! .cendere anlamı, cendere açıklaması, cendere ile ilgili bilgi, cendere kelimesinin anlamı,cendere zıt anlamısı cendere kelimesinin i̇ngilizce türkçe çevirisi ve tercümesi, cendere sözcüğü ne anlama. Bir şeyi sıkmak, ezmek gibi işlerde kullanılan mekanizma, pres. Bu sayfada cendere nedir cendere ne demek cendere ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca cendere anlamı tanımı açılımı cendere hakkında bilgiler resimleri cendere sözleri yazıları. Son dönemde karşımıza sıkça çıkan pandemi ne anlama geliyor? Cendere adıyaman'da bulunan tarihi bir köprünün ismidir.

Cendere nedir, cendere ne demek, tdk sözlük anlamı ve cümle içinde kullanımı, bir şeyi sıkmak, ezmek gibi işlerde kullanılan düzenek, pres ne demek. Cendere ne demek, ne anlama gelmektedir?

Posting Komentar

0 Komentar